Applying to Visual & Performing Arts Colleges and Universities


Theo nguồn tin trên trang mạng facebook.com của Tổng lãnh sự quán Hoa Kỳ ở tại Sài Gòn


Ghi Danh/Ticket
https://www.eventbrite.com/e/overview-on-applying-to-visual-performing-arts-colleges-and-universities-tickets-62636198556?fbclid=IwAR1JE-86RmpL3NGM2AD3jB7x3mNlnn01b_lvq0mosJl89k8eZjkeefs0Qxs


WHAT: Applying to Visual & Performing Arts Colleges and Universities

WHEN: Tuesday, June 18, 2019 at 2:30 PM – 4 PM UTC+07

WHERE: The American Center
U.S. Consulate General HCMC
8th Floor Diamond Plaza 34 Le Duan District 1
HCMC

Speaker: Ms. Lizzie Sack, Associate Director of Strategic Initiatives, New York Film Academy
Time: Tuesday, June 18, 2:30 – 4:00 PM

Bạn đang muốn nộp hồ sơ vào các trường Đại học Nghệ thuật Biểu diễn và Thị giác tại Hoa Kỳ? Bạn có biết các trường này tìm kiếm điều gì ở những buổi thử vai và porfolio của ứng viên không? Cô Lizzie Sack đến từ New York Film Academy sẽ cung cấp cho bạn một vài mẹo và gợi ý giúp bạn chuẩn bị hồ sơ của mình một cách tốt nhất.

Are you applying to Visual and Performing Arts colleges and universities in the United States? Do you know what they are looking for when reviewing auditions and creative portfolio’s for applicants? Ms. Lizzie Sack from New York Film Academy will provide you with tips and suggestions about how to enhance applications.

* Lưu ý: Khi tham gia sự kiện tại Trung Tâm Hoa Kỳ, bạn đồng ý cho chúng tôi sử dụng hình ảnh của bạn trong các tài liệu quảng bá. Vui lòng mang theo CMND/Passport để vào cổng. Chương trình không nhận khách dưới 15 tuổi.

Notice: By attending our events, you agree to be photographed and/or filmed and give permission to use your likeness in promotional and/or marketing materials. Please bring your ID/Passport for entry. Children under 15 years of age are not allowed in the American Center.


https://www.facebook.com/events/2226191717710994/